Indoor
Maatwerk
Balustrades

Kies de balustrade die bij u past

Onze indoor balustrades ogen niet enkel mooi, ze zijn onderhoudsvriendelijk, zorgen voor veiligheid en gemoedsrust en passen perfect in elk type woning en interieur.

Wij maken horizontale- verticale- glazen- gaas- en kabel balustrades. Ons meesterlijk maatwerk wordt vervaardigd uit de beste kwaliteit rvs (inox), aluminium of staal met kleur en afwerking naar keuze. Als u kiest voor een moderne glazen balustrade, kan dit in melk – transparant of getint glas.

Horizontale balustrade inox indoor

Horizontaal

Bij een horizontale balustrade lopen de balusters of spijlen gelijk met de leuning, oftewel horizontaal. Dit type balustrade wordt vooral gebruikt in de meer moderne woning of kantoor omwille van de strakke minimalistische uitstalling.

Verticaal

Bij een verticale balustrade staan de balusters of spijlen dwars op de leuning. Dit type balustrade is toepasbaar in elk type woning of kantoor dankzij de stoere rustieke en tijdloze uitstraling.

Balustrade verticaal zwart indoor
glazen balustrade indoor

Glas

Onze trendy glazen balustrades passen perfect in elke moderne woonst of kantoor. Als je visueel meer ruimte en licht wil creëren, dan is dit type balustrade een absolute must. Het glas wordt bevestigd in profielen naar keuze.

RVS Gaas

Een balustrade met gaas past perfect in elke moderne woning of kantoor en creëert een unieke industriële look. Bij dit type balustrade wordt een rvs kabelnet gebruikt als opvulling.

balustrade met gaas indoor

Zeker weten, al onze balustrades worden volledig op maat gemaakt zodat ze naadloos in uw woning of kantoor passen.

Al onze balustrades zijn verkrijgbaar in rvs (inox), staal of glas. Als u opteert voor staal, dan kan dit in alle gangbare RAL kleuren. Kiest u voor glas, dan kan dit in transparant, getint of melkglas.

Ja natuurlijk, de poedercoatings van onze stalen balustrades zijn verkrijgbaar in alle gangbare RAL kleuren zodat u ze perfect kunt matchen met uw interieur.

U kan kiezen uit drie soorten gehard veiligheidsglas:

  • transparant
  • getint
  • melkglas

Ja, wij plaatsen ook balustrades buiten. Neem zeker even een kijkje op de Outdoor Balustrades pagina voor meer info.

RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Let wel op: computerschermen zijn niet in staat om de exacte RAL-kleuren weer te geven, we raden je aan om een fysieke RAL-kleurenwaaier te gebruiken. Voor verdere info kan u terecht op de RAL Kleuren Website.

Laat je inspireren door ons werk

Om je op weg te helpen bij het kiezen van de perfecte balustrade met indeling volgens wens, tonen we je een greep uit ons aanbod van de verschillende mogelijke modellen en materialen. 

Aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt of graag wat extra info wenst.

Indoor
Outdoor