Outdoor
Balustrades &
Valbeveiliging

Kies de balustrade die bij u past

Onze outdoor balustrades ogen niet enkel mooi, ze zijn onderhoudsvriendelijk, zorgen voor veiligheid, gemoedsrust en passen perfect bij het exterieur van je woning.

Wij maken horizontale, verticale, glazen en kabel balustrades. Ons ambachtelijk maatwerk wordt vervaardigd uit de beste kwaliteit rvs (inox), aluminium of staal met kleur en afwerking naar keuze. Als u kiest voor een moderne glazen balustrade, kan dit in melk โ€“ transparant of getint glas. Het eindresultaat is exclusief maatwerk waar u levenslang geniet van zal hebben.

Op zoek naar een op maat gemaakte balustrade voor binnen? Bezoek dan zeker even onze Indoorย pagina voor meer informatie

Buiten balustrade verticaal

Verticale Balustrade

Bij een verticale balustrade staan de balusters of spijlen dwars op de leuning. Dit type balustrade is toepasbaar bij elk type woning of kantoorgebouw dankzij de stoere rustieke en tijdloze uitstraling.

Horizontale Balustrade

Bij een horizontale balustrade lopen de balusters of spijlen gelijk met de leuning. Dit type balustrade wordt vooral gebruikt bij de meer moderne woning of kantoorgebouw omwille van de strakke minimalistische uitstalling.

Buiten balustrade horizontaal inox
buiten balustrade glas

Glazen Balustrade

Onze trendy glazen balustrades passen perfect bij elk modern terras en zijn een ultieme eyecatcher voor uw woonst. Als je visueel meer ruimte en licht wil creรซren, dan is dit type balustrade een absolute must. Het glas wordt bevestigd in profielen naar keuze.

Valbeveiliging

Een op maat gemaakte doorvalbeveiliging zorgt voor gemoedsrust en ultieme veiligheid. De opvulling is mogelijk in veiligheidsglas, inox of staal, met kleur en afwerking naar keuze.

valbeveiliging glas

Jazeker, al onze balustrades worden tot in de kleinste details op maat gemaakt. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles naadloos past tijdens de plaatsing.

U kan kiezen uit drie soorten gehard veiligheidsglas:

  • getint
  • transparant
  • melkglas

Wij maken stalen, inox en glazen balustrades

Ja natuurlijk, de poedercoatings van onze stalen balustrades zijn verkrijgbaar in alle gangbare RAL kleuren.

RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Let wel op: computerschermen zijn niet in staat om de exacte RAL-kleuren weer te geven, we raden je aanย om een fysiekeย RAL-kleurenwaaier te gebruiken. Voor verdere info kan u terecht op de RAL Kleuren Website.

Laat je inspireren door ons werk

Om je op weg te helpen bij het kiezen van de perfecte balustrade met indeling naar wens, tonen we je een greep uit onze realisaties.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt of graag wat extra info wenst.

Indoor
Outdoor