Stalen
Buitentrappen
Noodtrappen

Kies de buitentrap die bij u past

Een metalen buitentrap is niet enkel super praktisch, het oogt ook luxueus en geeft een absolute meerwaarde aan uw woonst. Onze stalen buitentrappen worden volledig op maat en volgens uw wensen ontworpen. U kiest zelf het materiaal, de vorm en uw gewenste kleur. Het eindresultaat is een unieke, onderhoudsarme trap waar je je leven lang van zal genieten. Ook voor noodtrappen kan u een beroep doen op ons vakmanschap. Onze treden zijn beschikbaar in staal, inox of rubberwood.

Bent u op zoek naar een trendy trap voor binnen? Bekijk dan zeker even onze Indoor Trappen pagina.

Buitentrap staal houtafwerking

Buitentrap

Een buitentrap is geschikt om in weer en wind te staan. De eindafwerking van deze trap is slijtvast en weerbestendig. Buitentrappen zijn meestal bedoeld voor toegang tot hoger gelegen gebieden zoals een balkon of terras, maar kunnen eveneens dienst doen als nood of brandtrap.

Ja, al onze buitentrappen en noodtrappen worden volledig op maat gemaakt. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Wij komen alles gedetailleerd opmeten alvorens we starten met het ontwerp. Onze vakmensen zorgen daarna voor een perfecte plaatsing.

Ja natuurlijk, u kan kiezen uit rvs (inox), staal en hout (rubberwood). Onze treden worden voorzien van een antislip laag of profiel zodat u veilig de trap op en af kan, ook bij nat weer. Een klassiek en uitermate veilig PCP rooster als trede is uiteraard ook mogelijk.

Uiteraard, u kan kiezen uit rvs (inox) of staal met vorm, indeling en kleur naar keuze.

Onze handvaten worden, afhankelijk van de situatie, aan de muur bevestigd met bouten of door middel van chemische verankering. Veiligheid is een absolute prioriteit, wij zorgen steeds voor de beste oplossing.

Jazeker, u kan kiezen uit alle gangbare RAL kleuren zodat je buitentrap volledig opgaat in het exterieur van je woning.

RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Let wel op: computerschermen zijn niet in staat om de exacte RAL-kleuren weer te geven, we raden je aanΒ om een fysiekeΒ RAL-kleurenwaaierΒ te gebruiken. Voor uitgebreide info kan u even een kijkje nemen opΒ RAL Kleuren Website.

Laat je inspireren door ons werk

Om je op weg te helpen bij het kiezen van de perfecte trap met bijbehorende leuning of handvat, tonen we een kleine greep uit onze realisaties.Β 

Aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt of graag wat extra info wenst.

Indoor
Outdoor