uw Carport
op maat
gemaakt

Kies de carport die bij u past

Regen, sneeuw, hagel of brandende zon, ons Belgische klimaat is verre van gunstig voor uw kostbare voertuig. Geef het daarom de bescherming die het verdient met een op maat gemaakte carport van bij ons. Onze carports kunnen, naargelang de situatie en uw persoonlijke voorkeur, tegen uw woning of vrijstaand geplaatst worden. Als u opteert voor een carport met berging dan wordt deze geplaatst inclusief deurbeslag met veiligheidsslot zodat uw waardevolle spullen optimaal beveiligd zijn tegen ongewenst bezoek.

Op zoek naar een mooie terrasoverkapping voor uw tuin? Bezoek dan zeker even onze terrasoverkappingen pagina!

carport vrijstaand

Vrijstaand

Een vrijstaande carport rust op minstens vier dragers en is vrijwel overal toepasbaar. Wil je meerdere voertuig tegelijk beschermen? Geen probleem, onze vrijstaande carports zijn verkrijgbaar in enkelvoudige en meervoudige uitvoering.

Wall mounted

Onze wall mounted carports worden langs de kop of zijkant bevestigd aan een muur. De open zijde wordt ondersteund door twee of meerdere dragers, naargelang de uitvoering. Ook dit type carport is verkrijgbaar voor één of meerdere voertuigen tegelijk.

Carport met muurbevestiging wit
Carport met berging zwart

met berging

Een berging maakt uw carport helemaal compleet en is toepasbaar op zowel de vrijstaande als wall mounted carports. Ideaal om bijvoorbeeld uw fietsen, barbecue of grasmachine in te zetten. 

Jazeker, al onze carports worden door ons precies op maat gemaakt zodat jouw kostbare voertuig er perfect onder past.

Onze carports zijn verkrijgbaar in staal en aluminium. Een combinatie van beide duurzame materialen is uiteraard ook mogelijk.

Onze carports worden geleverd en geplaats in uw favoriete kleur. U kan kiezen uit alle gangbare RAL kleuren. Wil je een roze carport voor uw roze Cadillac, dan leveren wij een op maat gemaakte roze carport 😉

RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Let wel op: computerschermen zijn niet in staat om de exacte RAL-kleuren weer te geven, we raden je aan om een fysieke RAL-kleurenwaaier te gebruiken. Voor uitgebreide info kan u even een kijkje nemen op RAL Kleuren Website.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt.

Uw gratis offerte aanvragen

Indoor
Outdoor