maatwerk
Stalen deuren
met glas

Kies de deur die bij u past

Landelijk, klassiek, industrieel of modern, een glazen deur met stalen frame past perfect in elk type interieur. Ons ambachtelijk maatwerk wordt in ons atelier volledig naar uw wensen ontworpen. Door gebruik te maken van duurzame materialen en groene stroom zorgen wij ervoor dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft tijdens het ganse productieproces. Het eindresultaat is een duurzame en exclusieve eyecatcher met kwaliteitsgarantie.

Wij maken pivoterende, scharnier en schuifdeuren uit staal met glasindeling, kleur en deurbeslag naar keuze. Het standaard transparante veiligheidsglas kan naar wens vervangen worden door melkglas of donker glas. Onze frames zijn verkrijgbaar in alle gangbare RAL kleuren.

pivotdeur staal met glas

Taatsdeur

Een taatsdeur, ook wel pivoterende deur genoemd, maakt gebruik van scharnieren die in het deurvlak zelf geïntegreerd zijn. Ze kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten open draaien. De deur sluit automatisch als ze niet in lock stand gezet wordt.

scharnier

Een scharnierdeur is het meest gekende type deur en opent naar één kant. Ze sluit naadloos af in een kozijn of, in geval van dubbele deuren, met de andere deur. Dankzij het strakke stalen frame en de eindeloze opties qua glasindeling, past deze deur in vrijwel elk type interieur.

Stalen binnendeur met glas
stalen schuifdeur met melkglas

schuifdeur

De moderne industriële stalen schuifdeur groeit de laatste jaren enorm in populariteit. Het is een deur die uit één of meerdere beweegbare delen bestaat en die bij het openen en sluiten zijwaarts beweegt. Ideaal als de ruimte het niet toelaat om een draaideur te plaatsen.

U hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over roestvorming. Al onze frames worden voorzien van een slagvaste poedercoating zodat het staal onmogelijk kan oxideren. De poedercoating is bovendien mogelijk in alle gangbare RAL kleuren, super handig dus.

Een pivoterende of taatsdeur draait open in twee richtingen door middel van scharnieren die verankerd zitten boven en onder de deur en ze wordt niet geplaatst in een deurkozijn. Door het wegblijven van het kozijn, creëer je een heel strakke en minimalistische look die uitermate geschikt is voor de meer eigentijdse en moderne woning of kantoor. Een pivotdeur sluit automatisch door middel van het ingebouwde soft close system en ze blijft open staan als ze in een hoek van 90° wordt gezet, dan treed het automatische vergrendelsysteem in werking.

Ja, al onze deuren worden in ons atelier vakkundig op maat gemaakt zodat ze naadloos en perfect in uw interieur passen. Elke deur die onze werkplaats verlaat is uniek.

U kan kiezen uit drie verschillende soorten veiligheidsglas:

  • transparant glas
  • getint glas
  • melkglas

 

Onze deurframes zijn beschikbaar in alle gangbare RAL kleuren, hierdoor kan je je deur perfect laten matchen met de rest van uw interieur. Hebben bijvoorbeeld uw ramen een RAL kleur, dan kan je je deuren in exact dezelfde kleur laten maken om dezelfde strakke look te behouden.

RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Let wel op: computerschermen zijn niet in staat om de exacte RAL-kleuren weer te geven, we raden je aan om een fysieke RAL-kleurenwaaier te gebruiken. Voor verdere info kan u terecht op de RAL Kleuren Website.

Laat je inspireren door ons werk

Om je op weg te helpen bij het kiezen van je favoriete deur met gewenste glasindeling, tonen we je een kleine greep uit onze realisaties. De mogelijkheden qua indeling, design en kleur zijn eindeloos. Wij maken de deur die past in uw interieur én uw budget!

Aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt of graag wat extra info wenst.

Indoor
Outdoor