stalen
douchewanden
& deuren

Kies de douchewand die bij u past

Douchewanden en douchedeuren uit staal maken jouw droom badkamer helemaal compleet! Ze ogen zwaar, robuust en geven je badkamer een stoere uitstraling. Ons meesterlijk maatwerk wordt volledig naar uw wensen ontworpen zodat je gegarandeerd die unieke en tijdloze industrial look in huis haalt. 

Onze deuren en wanden bestaan uit een onderhoudsvriendelijk stalen framewerk met veiligheidsglas. Het maakt de uitstraling van de badkamer helemaal anders dan de standaard glazen douchedeur of wand. Ook in een vintage badkamer past een stalen frame heel mooi. Stalen douchedeuren en wanden zijn een absolute must-have voor je nieuwe badkamer of als je ze wil opknappen of renoveren!

douchewand en deur in staal

deuren
& wanden

Al onze stalen frames zijn voorzien van een poedercoating met RAL-kleur naar keuze, hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor voor intensief gebruik in vochtige ruimtes. U kan kiezen uit transparant, melk of getint veiligheidsglas.

Ja, alle frames van onze wanden en deuren worden volledig op maat gemaakt zodat ze perfect in uw badkamer passen.

Al onze frames zijn gemaakt van staal.

Onze stalen frames worden voorzien van een poedercoating waardoor ze uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik in vochtige ruimtes. U hoeft zich geen zorgen te maken over roest.

Uiteraard kan u de kleur zelf kiezen. Wij leveren uw frame in alle gangbare RAL kleuren zodat u uw droombadkamer volledig naar uw smaak kan ontwerpen.

RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Let wel op: computerschermen zijn niet in staat om de exacte RAL-kleuren weer te geven, we raden je aan om een fysieke RAL-kleurenwaaier te gebruiken. Voor uitgebreide info kan u even een kijkje nemen op RAL Kleuren Website.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt.
Indoor
Outdoor