Maatwerk
Metalen
Poorten

Kies de poort die bij u past

Een stalen poort is een eyecatcher voor ieder erf. Het tijdloze ontwerp is helemaal naar uw wensen aan te passen. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos waardoor onze poorten uitstekend geschikt zijn voor elk type project. Het eindresultaat is een exclusieve poort die voldoet aan al uw eisen.

Wij maken vleugelpoorten, schuifpoorten en toegangspoortjes in staal, aluminium en hout. Een combinatie van deze duurzame materialen is uiteraard ook mogelijk.

vleugelpoort met houtafwerking

Vleugelpoort

Een vleugelpoort, ook wel gekend als een draaipoort, draait open door middel scharnieren. Dit type poort wordt vooral gebruikt bij een vlakke ondergrond en als er voldoende ruimte beschikbaar is achter de poort.

Schuifpoort

Een schuifpoort kan overal toegepast worden, op voorwaarde dat er aan één zijde voldoende ruimte is om de poort naartoe te laten schuiven. Dit type poort kan ook toegepast worden op sterk hellende vlakken, wat niet mogelijk is met een vleugelpoort.

schuifpoort
tuinpoort

Tuinpoort

Een tuinpoort of toegangspoort is de perfecte oplossing om uw tuin of domein langs buiten toegankelijk te maken. Ideaal om bijvoorbeeld uw fiets veilig in de tuin te parkeren zonder hierbij telkens weer uw woonst vuil te maken.

Ja, al onze poorten worden vakkundig op maat gemaakt zodat ze naadloos passen en veilig uw kostbare domein afsluiten.

Uiteraard, indien u dat wenst, dan kunnen onze poorten volledig automatisch geopend worden. U beslist zelf of u deze optie neemt, zodoende is er een poort mogelijk voor ieders budget.

Op voorwaarde dat u links of rechts voldoende ruimte hebt:

  • Meer bruikbare ruimte achter de poort
  • Toepasbaar op hellende vlakken
  • Direct afdraaien mogelijk na het binnenrijden
  • Moderne strakke look

Op voorwaarde dat u voor of achter voldoende ruimte hebt:

  • Toepasbaar wanneer er beperkte of geen zijruimte beschikbaar is
  • Tijdloze, warme, uitnodigende look

U kan de kleur kiezen die het best bij u past, met keuze uit alle gangbare RAL kleuren.

RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Let wel op: computerschermen zijn niet in staat om de exacte RAL-kleuren weer te geven, we raden je aan om een fysieke RAL-kleurenwaaier te gebruiken. Voor uitgebreide info kan u even een kijkje nemen op RAL Kleuren Website.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt.
Indoor
Outdoor