Maatwerk
overkappingen
terras & tuin

Kies de terrasoverkapping of pergola die bij u past

Dankzij onze stijlvolle terrasoverkappingen kan je het hele jaar door genieten van de gezonde buitenlucht in je tuin. Een aluminium terrasoverkapping met zonwering zorgt niet alleen voor bescherming tegen de zon, maar ook tegen regen, sneeuw, hagel en wind. Zo geniet je samen met je familie en vrienden van de aangename warmte van de zon in het voorjaar en heb je extra beschutting in het najaar.

Wij werken samen met VeranoΒ om uw droomproject waar te maken.

Terrasoverkapping lamellen

Overkapping terras

Al onze overkappingen worden vervaardigd van hoogwaardig en ecologisch duurzaam aluminium, voorzien van het AluEco label. U kan kiezen uit aluminium lamellen, polycarbonaat of glas als vulling voor het dak.

U kiest het gewenste model, bepaald de indeling en de kleur. Wij zorgen ervoor dat alles perfect op maat gemaakt en geplaatst wordt.

Een terrasoverkapping op maat in duurzaam aluminium is bestand tegen de meest extreme weersinvloeden van ons Belgische klimaat en is bovendien zo goed als onderhoudsvrij. Niets dan voordelen ten opzichte van een houten overkapping welke je regelmatig opnieuw moet behandelen tegen rot.

De profielen kunnen in iedere gewenste RAL kleur gecoat worden.

RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Let wel op: computerschermen zijn niet in staat om de exacte RAL-kleuren weer te geven, we raden je aanΒ om een fysiekeΒ RAL-kleurenwaaier te gebruiken. Voor uitgebreide info kan u even een kijkje nemen op RAL Kleuren Website.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt.
Indoor
Outdoor